Allt du behöver veta om coola och hållbara livsstilar!

Större bröst och ökat självförtroende

Drömmer du om en operation som förändrar ditt liv till det bättre? Många lider i onödan av dåligt självförtroende och låg självkänsla på grund av hur deras kroppar ser ut. I sociala medier matas vi ofta med budskapet om att vi kan träna oss till drömkroppen men det är inte görbart i alla fall. Då kan fillers, bröstimplantat och andra operationer och ingrepp vara till stor hjälp för att få ett utseende att vara bekväm och stolt i.

Skönhetsingrepp med låg risk

Många talar om att det är riskfyllt med skönhetsingrepp och operationer men det behöver inte alltid vara sant. Idag är många ingrepp säkra och om man väljer att operera in bröstimplantat på en seriös klinik är säkerheten stor. När det gäller att operera brösten är det viktigt att tänka på vilka implantat man väljer. Med Motivas implantat går säkerheten först och resultaten blir fantastiska. Det finns alltid en viss risk under operationer som kräver narkos men den är inte större än vid några andra operationer. Bröstoperationer är så pass vanligt att det idag är väldigt låg risk för komplikationer.

Förberedelser inför operationen

Innan du bestämmer dig för att operera brösten eller annan del av kroppen i skönhetssyfte är det förstås viktigt att vara helt säker på beslutet. Lägg ner tid på att välja implantat, kirurg och klinik för att känna dig helt trygg. Storleken är något du själv behöver bestämma tillsammans med kirurgen för att få ett resultat som matchar dina drömmar och visioner om hur dina bröst ska se ut.

Efter operationen får man räkna med att känna av en viss smärta ett tag. Man får inte heller göra tunga lyft eller träna under några veckor när kroppen fortfarande läker. Planera din tid och se till att vara noga med läketiden för att få det bästa resultatet efter operationen.