Allt du behöver veta om coola och hållbara livsstilar!

Sommarens hetaste modetrender

Vintern har precis kommit till Sverige, men är du ett riktigt modelejon vet du att det är redan nu som du ska börja förbereda sommarens modetrender. Sommar 2023 bjuder på en hel rad med spännande kreationer som passar de allra flesta klädstilar.

Vill du vara säker på att du håller dig ajour med de trender som råder inför sommaren 2023 ska du nu dra öronen till dig. I sommar är det nämligen färgstarkt och blommigt som gäller, gärna kombinerat med häftiga detaljer som fransar, nitar eller kedjor. Det blir helt enkelt en modesäsong där både punk och lekfullt får ta utrymme.

Det ska du ha koll på sommaren 2023

Skjortklänningar – Med en skjortklänning kan det aldrig gå fel och det bästa är att du har ett stort utbud att välja mellan. Titta gärna efter skjortklänningar från NA-KD som håller en hög kvalitet och som kommer i en rad olika färger och mönster.

Neon – Neonfärgerna är tillbaka och stannar både vår och sommar. En neonfärg att titta lite extra efter är limegrön och gul.

Utilitytrenden – Västar, justerbara spännen, cargobyxor och stora fickor är något som vi kommer få se mer av under sommaren. Detta får mer än gärna kombineras med 00-talets magtröjor och en klassisk baguetteväska.

Lekfulla detaljer – Vi använder mer och mer detaljer sommaren 2023 så se till att ladda upp med alla möjliga ting. Här kan du matcha fransar med nitar eller varför inte broscher med kedjor och fina blommor.

Lifestyles