Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/65/173265/bloggmingel.se/public_html/wp-content/plugins/seedprod-coming-soon-pro/extentions/mailchimp/mailchimp.php on line 121 me&i – lekvänliga barnkläder i glada färger | Bloggmingel.se - mingel & bloggevent

me&i är en av sponsorerna den 31 mars i Malmö. På plats under bloggminglet finns Marita Larenhjelm med hela kollektionen så att du kan klämma och känna på plaggen.

När grundades me&i och finns det någon rolig anekdot att dela med sig av hur barnklädesmärket kom till?

me&i startades hösten 2004 och största anledningen till det var att grundarna (Helene Nyrell och Susan Engvall)  ville se andra kläder på sina barn, än plastiga Disney tryck i rosa och ljusblått.

De tog fram en kollektion med färgglada, könsneutrala barnkläder och där plaggen skulle vara giftfria.  Åren gick och nu finns me&i i 5 länder, och har förutom barn, en stor damkollektion totalt 100 plagg ingår i kollektionen.

Kläderna sys i Turkiet och Portugal, och alla plagg är Oeko-Tex certifierade, och det mesta i ekologisk bomull. För oss är det viktigt att de som syr plaggen har löner som går att leva på.

Vilken typ av kläder hittar jag hos me&i?

Sköna vardagsplagg, välsydda och bekväma. Garanterat giftfritt och med ansvarsfull produktion.

Hur ser ert barnmode ut i vår och sommar?

Glad färger, lekvänliga och oslagbara matchningar. Dammodet är svalt och sportigt.

Var kan jag köpa era barnkläder?

Alla våra plagg, båda dam och barn kan man köpa av säljare eller direkt I vår webshop. www.meandi.se