Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/65/173265/bloggmingel.se/public_html/wp-content/plugins/seedprod-coming-soon-pro/extentions/mailchimp/mailchimp.php on line 121 Galderma – ett ledande företag inom dermatologi | Bloggmingel.se - mingel & bloggevent

Om du är nyfiken på fillers kan du prata med Maria Henriksson från Galderma som är på plats ikväll. Besök gärna hemsidan Restylane.se också.

Vad gör Galderma?

Galderma Nordic är ett ledande företag inom dermatologi som tillhandahåller effektiva och säkra läkemedel och produkter i kombination med information och service till patienter, dermatologer och andra vårdgivare.

Vad är det för skillnad på olika fillers?

Det finns många olika fillers på marknaden idag, produkter med olika innehåll, det som är viktigt för kunden som får det injicerat är att det är en hyaluronsyra-produkt. Hyaluronsyran i Restylane är icke-animalisk, vilket innebär att risken för allergiska- eller överkänslighetsreaktioner är minimal och att hudtester inte behövs.

Q1_2016_Webbanner_390x950_SE

Hur vet jag vilken filler som passar mig bäst?

Behandlingarna anpassas till dina behov och resultaten syns omedelbart. Restylane är en naturlig skönhetsprodukt som inte påverkar ansiktsuttrycken eller ansiktsrörelserna. Mer än 20 miljoner behandlingar med Restylane har utförts över hela världen.

Q1_2016_Webbanner_950x390_BA_SE

Kan jag genom bra hudvård underhålla min fillerbehandling?

Absolut! Resultaten av en behandling med Restylane är långvariga, utan att vara permanenta, vilket ger dig frihet att välja om du vill behålla effekten. Effekten av en behandling med Restylane syns vanligen 6–12 månader och med endast en uppföljningsbehandling har effekten, i en ny klinisk studie, visats vara ända upp till 18 månader.

Hur hittar jag en seriös behandlare – vad ska jag tänka på?

Titta på Restylane.se under klinik nära dig. Där finns certifierade kliniker & behandlare som vi garanterar dig som kund att det är Restylane.