Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/65/173265/bloggmingel.se/public_html/wp-content/plugins/seedprod-coming-soon-pro/extentions/mailchimp/mailchimp.php on line 121 Bloggmingel i Malmö Scandic Triangeln 21 september | Bloggmingel.se - mingel & bloggevent

Bloggmingel i Malmö den 21 september

Var? Scandic Triangeln i Malmö.
När? Onsdagen den 21 september kl. 17-19:30.
Hur? Businessmingel för bloggare/influencers och företag för att skapa affärer.

bloggmingelfnulan1

Välkommen till ett nytt bloggmingel i Malmö den 21 september där du kan nätverka med influencers och företag. Det kommer att serveras lättare mingelmat. Baren kommer att vara öppen för er som vill köpa mer dricka. Det finns också möjlighet att boka boende.

Sponsorer i Malmö 21 september 2016!

Bloggare/influencers
Vi välkomnar bloggare, instagrammare, youtubers, poddare och andra influencers som vill hitta företag att samarbeta med. Alla influencers som är medlemmar i Bloggagenturen.se kommer in fritt och har företräde om biljetterna tar slut. Det är gratis att bli medlem i agenturen.

Företag
Vi välkomnar förstås alla företag som vill samarbeta med och nätverka med bloggare. Som företagare kan du välja mellan företagsmingelbiljett och sponsorskap/utställarplats där biljetter ingår. Kontakta oss om du vill veta mer om sponsorskap.

Boende
Behöver du boende för övernattning? Kontakta Anna!

Eventsidan på facebook
Här finns eventet på Facebook. Där kommer vi löpande att uppdatera med alla nyheter som rör minglet.

Billetto Via