Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/65/173265/bloggmingel.se/public_html/wp-content/plugins/seedprod-coming-soon-pro/extentions/mailchimp/mailchimp.php on line 121 Bloggmingel i Göteborg Scandic Rubinen 30 maj | Bloggmingel.se - mingel & bloggevent

Bloggmingel i Göteborg den 30 maj

Var? Scandic Rubinen i Göteborg.
När? Måndagen den 30 maj kl. 17:30-20:30.
Hur? Businessmingel för bloggare/influencers och företag för att skapa affärer.

takterass1

Välkommen till ett nytt bloggmingel i Göteborg den 30 maj där du kan nätverka med influencers och företag. Det kommer att serveras lättare mingelmat. Baren kommer att vara öppen för er som vill köpa mer dricka, t. ex. bubbel för 50 kr. Det finns också möjlighet att boka boende.

Bloggare/influencers
Vi välkomnar bloggare, instagrammare, youtubers, poddare och andra influencers som vill hitta företag att samarbeta med. Alla influencers som är medlemmar i Bloggagenturen.se kommer in fritt och har företräde om biljetterna tar slut. Det är gratis att bli medlem i agenturen.

Företag
Vi välkomnar förstås alla företag som vill samarbeta med och nätverka med bloggare. Som företagare kan du välja mellan företagsbiljett och sponsorskap där biljetter ingår. Kontakta oss om du vill veta mer om sponsorskap.

Boende
Behöver du boende för övernattning? Kontakta Anna!

Eventsidan på facebook
Här finns eventet på Facebook. Där kommer vi löpande att uppdatera med alla nyheter som rör minglet.

Sponsorer i Göteborg 30 maj 2016!