Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /storage/content/65/173265/bloggmingel.se/public_html/wp-content/plugins/seedprod-coming-soon-pro/extentions/mailchimp/mailchimp.php on line 121 Välkommen Hunkemöller till Bloggmingel i Göteborg | Bloggmingel.se - mingel & bloggevent

Hunkemöller grundades 1886 i Amsterdam av Wilhelm Hunkemöller och hans fru Josephina Lexis, och har gått från en liten butik till en kedja med 700+ butiker i sammanlagt 16 länder.

Hunkemöller är en av Europas mest välkända underklädesspecialister som erbjuder underkläder, nattplagg, badkläder, shapewear och accessoarer såsom strumpor, tofflor och strumpbyxor – allt i egen design.

Dagligen hjälper vi människor hitta de underkläder de känner sig mest bekväma, snygga, sexigast och mest självsäkra i. Välkommen in till en av våra butiker så hjälper vi dig med glädje att hitta dina nya favoriter!

På bilderna ovan syns bikinier från Sylvie Swim kollektionen samt ett vackert rött set från vår Revival kollektion.

Hunkemöller finns på följande ställen i Göteborg:

Kungsportsavenyn 29
411 36 Göteborg

Frölunda Torg
421 24 Västra Frölunda

Postgatan 47
411 06 Nordstan

SYLVIESWIM_ARMORBALCONY_LEAFLET-032-cmyk SYLVIESWIM_ARMORTRIANGLECORAL_ARMORTANGACORAL_SYLVIEGLADIATORHEROBODYCHAIN_W_055-cmykAFTERSWIM